Бъдете най-подготвени. Развивайте се изпреварващо. Бъдете себе си. Бъдете №

...
 Бъдете най-подготвени. Развивайте се изпреварващо. Бъдете себе си. Бъдете №
Коментари Харесай

Мустафа Карадайъ към младите в Бургас: Бъдете най-подготвени, бъдете №1!

 Open photo

 

Бъдете най-подготвени. Развивайте се изпреварващо. Бъдете себе си. Бъдете № 1. Това пожела на младежите в Бургас ръководителят на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ. Повече от два часа той дава отговор на въпросите им за политиката, стопанската система и изборите. Карадайъ залепи посланието си към младежите върху голяма единица, направена от тях, като знак на успеха на Движение за права и свободи на изборите.

Основният проблем на младежа в България е реализацията, сподели Карадайъ. И изясни, че Движение за права и свободи би трябвало да е във властта, с цел да трансформира с експертизата и опита си България в страна на опциите за развиване на младите.

Председателят на Движение за права и свободи описа на младежите по какъв начин още през 2016 година Движението записа в програмата си целите, свързани със зелената стопанска система - чиста вода, чист въздух, чиста храна, чиста сила. Пред 2020 година това станаха цели на Европейски Съюз, който одобри Зеления пакт.

Сега Европейски Съюз приказва за продоволствена сигурност, ние споделяме и самостоятелност. Тази енергийна и продоволствена самостоятелност и сигурност, изведени като цели за страната, ние сме ги показали още 2016 година, напомни Карадайъ.

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в ! 

 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР